Skip to content
Menu

Programma 2016

logo Italyherewe.com 2016


Dinsdag 17 mei 2016

Programma:

We vertrekken om 8:00 uur vanaf  hotel Van der Valk Hotel in Eindhoven. We rijden via Luxemburg en Frankrijk naar de Elzas en zijn ’s avonds te gast bij Jos alwaar we op het terras van een heerlijke BBQ gaan genieten. Het schijnt dat we ook zijn koelkast mogen leeg drinken. Na een dagje sturen lusten we er natuurlijk wel één. Ons hotel ligt een dorp verderop, taxi’s zullen ons heen en weer transporteren.

Hotel: Auberge Sundgovienne, 1 Route de Belfort, 68130  Carspach  Altkirch Frankijk

Aantal te rijden km.: 750

————————————————————————————————————————————————-

Woensdag 18 mei 2016

Programma:

We vertrekken vroeg uit Largitzen voor een mooie route naar Bergamo. Dit wordt de passendag van de DDD2016. Speciaal door Jos uitgezette weggetjes zullen ons het zweet op de rug bezorgen, afgaande op de gretigheid waarmee Jos de opdracht aannam om een passende route samen te stellen. De route voert door het niet met camera’s bezaaide gedeelte van Zwitserland naar ons geliefde Italië. Wellicht stoppen we nog bij het volledig vernieuwde Museo Storico Alfa Romeo in Arese nabij Milaan als we er tijd voor hebben.

Hotel: Mirabell in Bergamo Via Giorgio e Guido Paglia 32, 24122 Bergamo (BG) Italië

Aantal te rijden km.: 400+

————————————————————————————————————————————————-

Donderdag 19 mei 2016

Programma:

Donderdag is de traditionele Mille Migliadag in Brescia. Een ieder kan de dag zelf indelen. De keuzes zijn: veel auto’s in Brescia en weinig strand in Rimini of omgekeerd. In de middag rijden we naar Rimini alwaar de cocktail aan het strand op ons wacht.

Hotel: hotel Baia Imperial in Rimini. adres: Viale Ortigara 16, 47921 Rimini (RN) Italië

Aantal te rijden km.: 380

————————————————————————————————————————————————-

Vrijdag 20 mei 2016

Vertrek uit hotel: 08:00 uur

Programma:

’s ochtends: tijdig weg naar San Marino. Na doorkomst Mille Miglia in San Marino starten we onze bolides en gaan er achter aan. Afhankelijk van je zin en benzine in de tank bepaal je hoever je gaat meerijden met de Mille Miglia. Ter info: de dag-etappe eindigt in Rome. Andere (dure) tip is het Ferrari and Abarth Museum in San Marino (Maranello Rosso) ook in San Marino. Terug naar het strand van Rimini is natuurlijk ook een optie.
In de middag om 15:00 uur bezoeken we de fa. Keysport, waar we veel, heel veel zeer bijzondere Lancia’s gaan bekijken.
Diner in Rimini.

Hotel: hotel Baia Imperial in Rimini. adres: Viale Ortigara 16, 47921 Rimini (RN) Italië

Aantal te rijden km.: 50

————————————————————————————————————————————————-

Zaterdag 21 mei 2016

Programma:

In de ochtend doet eenieder waar die zin in heeft. Aan het begin van de middag melden we ons bij het Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari in Imola. adres: Via Fratelli Rosselli 2, 40026 Imola Italië. Italyherewe.com is te gast op dit beroemde circuit waar ook een heuse fotoshoot gehouden zal worden. Hierna bezoeken we om 15:00 uur de Righini Collection, een van de laatste bestemmingen in de Supercar Valley waar we geweest moeten zijn.
Na afloop tuffen we door het Italiaanse land naar ons hotel in hartje centrum van Mantova.

Hotel: Residence “In Centro“ , Via Anton Maria Viani, 26 – 46100 Mantova Italië

Aantal te rijden km.: 250

————————————————————————————————————————————————-

Zondag 22 mei 2016

Programma:

Van Mantova naar Brescia is een uurtje rijden en sinds 2 jaar is de finish van de Mille Miglia op zondag. We bezoeken de finish, slenteren door het oude centrum, doen een lekkere lunch en rijden vervolgens naar ons laatste hotel in Burgeis. Als we willen, en het weer speelt mee (sneeuwvrij)  kunnen we nog een rondje Stelvio doen voor we in Burgeis ons laatste biertje en avondmaal nuttigen.

Hotel: Hotel Zum Christophorus, Burgeis. adres: Burgusio 159 Burgeis (postcode 39024 Malles Venosta BZ) Italië

————————————————————————————————————————————————-

Maandag 23 mei 2016

Programma:

Van Burgeis is het, voor de oer-IHWC’rs,  een vertrouwde route: via de Fernpass en een leuk stukje Duitsland in 11 uur noar huus.

Aantal te rijden km.: ca. 950 (Amsterdam)

Translate »