Italyherewe.com

Compilatie UUU2014

Foto's van de UUU2014

Een compilatie van alle foto┬┤s die we verzameld hebben trekken als een slideshow aan je voorbij. Ga er gerust even voor zitten, het geeft een goed beeld van de heerlijke week die achter ons ligt.

Circuit filmpje 2014

In dit filmpje laat Sako ons het circuit van het Autodromo di Modena zien. De beide Lancia's, Ferrari en Alfetta laten zich van de beste kant zien. Italyherewe.com in optima forma!

Squadra 1

Erwin is wat later aangesloten bij Italyherewe.com maar eenmaal aan boord nooit meer een trip overgeslagen. Dit jaar stapt Erwin in zijn nieuwste gemotoriseerde aanwinst, een auto waar hij stad en land voor heeft afgelopen. Een auto die bij menig IHWC'r hoog op het verlanglijstje staat. De wonderschone Ferrari 400 gaat zijn eerste Italyherewe.com tripje meemaken, en dat wordt gaaf!
Peter heeft een upgrade van de 308 naar de 400 geboekt. In plaats van zijn rode 308 zonder dak dit jaar comfortabel sturen met een extra 4 cilinders en dak.

Erwin houdt een zeer uitgebreid blog bij over de Ferrari 400, je kan het hier lezen.

Squadra 2

Sako heeft deze Alfa Romeo Alfetta 1.8 helemaal aangepakt. Van een lokale botox behandeling was geen sprake, een total make-over is uitgevoerd. Het eindresultaat spreekt boekdelen. Het proef- en inrijden voor de UUU2014 is al gestart, deze Alfa gaat een heleboel plezier beleven in Italie. De stoelendans om op de felbeerde bijrijdersstoel te mogen zitten is geweest en Fokko Kwant gaat, net zoals afgelopen jaar, met Sako mee.

Squadra 3

Siep heeft per ommegaande laten weten dat hij zeker een plaatsje in de Italyherewe.com karavaan 2014 wil innemen. Zoon Casper moet hem natuurlijk vergezellen in de Lancia Beta Coupe.

Squadra 4

Paul & Guido zijn er natuurlijk weer bij. Als organisatoren van de trip stappen zij dit jaar samen in de auto. Dit jaar gaat het designer dashboard met daaromheen de zeer mooie Lancia Beta koets mee. De auto en de mannen verkeren in top-conditie dus laat Italie maar komen.

2010 Italyherewe.com

Roger maakte een heuse Italyherewe.com film van onze trip in 2010.

Mille Miglia & IHWC

Meerijden met de Mille Miglia is een van de favoriete bezigheden van Italyherewe.com. Met beperkte camera-middelen is dit filmpje gemaakt wat een goed beeld geeft van de Mille Miglia.

Filmpje 2013

Het filmpje dat M.J. Evers maakte van onze reis van 2013 met een hoog circuit gehalte. Ook dat is Italyherewe.com.

IHWC 2009

Deze bijna 14 minuten durende film van onze trip in 2009 is pure IHWC-vitamine. 1 dosis per maand is voldoende voor een permanent goed humeur. Voorpret pur sang.

onze logo's